Cele două reprezentante ale Maramureșului în Liga 3, CS Minaur Baia Mare și Progresul Șomcuta Mare, s-au aflat azi față în față în primul amical al iernii.

În 11 ianuarie s-a reunit CS Minaur Baia Mare, o săptămână mai târziu Progresul Șomcuta Mare. Cele două colege de serie 10 din Liga 3 au jucat azi primul amical din 2021. Victoria a revenit băimărenilor cu scorul de 4-1. Golurile au fost înscrise de Alex Pop, Paul Nistor, Andrei Hațiegan și Ionuț Măhălean pentru CS Minaur, respectiv de Bogdan Bîrle.

Următoarele meciuri amicale pentru reprezentantele Maramureșului în Liga 3 sunt cu Olimpia la Satu Mare (în 27 ianuarie) pentru CS Minaur, respectiv cu Unirea Dej la Iclod (în 30 ianuarie) pentru Șomcuta Mare.

După primele 10 etape, CS Minaur ocupă locul 2 în seria 10 a Ligii 3 cu 20 de puncte. Progresul Șomcuta Mare a adunat 11 puncte și este pe locul 8. Liderul seriei este SCM Zalău, cu 24 de puncte.

Prima etapă din acest an este planificată pentru 13 martie, când băimărenii merg la ACS CAO 1910 Oradea, iar la Șomcuta Mare vine ACS Unu Fotbal Club Gloria.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.