”Caravana” Fabricii de Campioni poposește mâine în Copalnic Mănăștur. În căutare de ”nestemate” sportive…

În 14 iulie, din Poienile de sub Munte a pornit prin județ ”caravana” Fabricii de Campioni. Acolo unde peste 60 de copii s-au prezentat la întâlnirea cu antrenorii băimăreni porniți în căutare de ”nestemate” sportive prin Maramureș.

”Fabrica de Campioni a avut azi, la prima acțiune concretă de identificare a copiilor talentați din mediul rural, 68 de copii participanți, din Poienile de sub Munte și împrejurimi. 68 de copii din mediul rural dintre cei mulți care au nevoie de o șansă. (…) Copii care au venit azi alături de noi pentru că iubesc mișcarea și sunt pasionați de sport. Copii cărora le-am sădit în suflet, la prima noastă acțiune, speranța că pot face carieră în sport, că pot chiar deveni campioni”, scriau la momentul respectiv pe contul de socializare reprezentanții Fabricii de Campioni.

De data aceasta mâine, de la ora 11.00, cei de la Fabrica de Campioni își dau întâlnire cu prichindeii iubitori de sport pe terenul de fotbal din Copalnic Mănăștur. Se caută copii talentați cu vârsta între 7-14 ani.

Fabrica de Campioni (coordonator, Tudor Marta) este un proiect sportiv care își propune să identifice, să selecteze și să formeze viitori campioni din mediul rural în șase ramuri sportive: atletism (antrenor, Silvia Marta), fotbal (antrenori, Raymond Kemenes și Bogdan Codrea), înot (antrenor, Andrea Kemenes), handbal (antrenor, Ioana Marta), taekwondo (Andrea Orban) și volei (antrenor, Robert Țuțea).

Fabrica de Campioni este un proiect in parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș.

Sursă informații și foto: Fabrica de Campioni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.