La turneul final al Campionatului European U21 are loc în această seară reprezentația de gală a celor patru echipe rămase în competiție.

În prima semifinală, de la ora 19, în Georgia, pe Batumi Arena, Anglia întâlnește Israelul. La prima vedere junii Albionului ar trece drept favoriți, numai că dau peste un adversar care și-a arătat cu vârf și-ndesat tenacitatea în meciurile de până acum de la EURO. Israelienii au pierdut o singură partidă din patru, chiar cu Anglia (0-2), în faza grupelor. Poate se simt mânați de vreo revanșă, cine știe. Sau poate vor juca mai bine ca englezii, chit că aceștia din urmă au mers din victorie în victorie, fără gol primit.

Anglia a ajuns în semifinale după ce a trecut cam chinuit, la limită, de Portugalia în sferturi. La rândul ei, Israelul a scos din cărți Georgia la loviturile de departajare.

De la ora 22, stadionul Steaua, din București, găzduiește cealaltă semifinală, Spania – Ucraina. Se întâlnesc tot două echipe care au fost în aceeași grupă. Atunci scorul a fost 2-2. După tot soiul de coeficienți și după valoarea lotului Spania pare să aibă parfum de favorită. Însă la ce fotbal a jucat Ucraina până acum n-ai zice că pornește cu șanse mai mici în acest meci. Să nu uităm că în sferturi a eliminat Franța, echipă care mai că-i rezervase loc în avion trofeului. În ceea ce-i privește, ibericii au avut nevoie de prelungiri în ultimul meci ca să treacă de Elveția. Una peste alta, Spania – Ucraina pare a fi un meci în care se poate întâmpla orice. (Tiberiu Sabo)

Sursa foto: UEFA

CITEȘTE ȘI: EURO U21 – Jurnal de microbist | Record de spectatori la…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.