În 6 august, în Băiuț, are loc Endurocrossul Maramureșului. ”Etapă de Campionat Național care vine pentru prima dată în județul nostru, va oferi sportivilor un traseu solicitant, bine marcat, care le va pune tehnica și condiția fizică la încercare! Noi ne pregătim să organizăm cea mai frumoasă cursă, voi sunteți pregătiți să-i faceți față?” – acesta mesajul postat de Hard Enduro Maramureș.

Va fi a noua etapă din Campionatul Național Individual al României. Vor participa rideri din România și Ungaria. Traseul va fi unul ”presărat cu obstacole naturale și artificiale”, după cum promit organizatorii, alcătuit special fiind pentru clasele Moto, ATV, Quad.

În 6 august, între orele 7.30 și 9.30 sunt planificate operațiunile de secretariat, viză medicală, verificare tehnică. La 10.00 se dă primul start, pentru clasa Moto. La 14.00 este programat startul pentru ATV și Quad. Festivitatea de premiere începe la 18.00.

Endurocrossul Maramureșului este un eveniment organizat de Hard Enduro Maramureș în parteneriat cu Consiliul Județean și Primăria Băiuț. Sub egida Federației Române de Motociclism.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Hard Enduro Maramureș

CITEȘTE ȘI:
Sporting – Campionat Național | Șase medalii pentru CSM Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.