A doua ediție a Campionatului Național de volei pe zăpadă s-a disputat în perioada 4-7 februarie, la Azuga. Maramureșul a fost reprezentat de două echipe, ambele din Sighetu Marmației.

22 de echipe (11 la masculin, 11 la feminin) au participat în perioada 4-7 februarie, la Azuga, la a doua ediție a Campionatului Național de volei pe zăpadă. Maramureșul a fost reprezentant în competiția feminină de două echipe: CSȘ Sighetu Marmației 1 și 2. Ambele au acces până în faza sferturilor de finală, acolo unde CSȘ Sighetu Marmației 2 a fost eliminată cu 1-2 de CS Westar Arad 3, iar CSȘ Sighetu Marmației 1 a pierdut cu 0-2 confruntarea cu CSȘ 1 Constanța/CSM Timișoara.

A doua ediție a Campionatului Național de volei pe zăpadă s-a încheiat cu victoria CSU Reșița la masculin, respectiv a CSU Reșița/CSM Timișoara la feminin. Medaliile de argint au fost obținute de Rapid (masculin) și de CSU ASE București (feminin), în timp ce pe locul III au terminat competiția Academia Tomis Constanța (masculin) și CS Westar Arad III (feminin).

🏐 Mai multe detalii și imagini de la competiție sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Federatia Română de Volei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.