”Prevenirea și combaterea dopajului nu este doar sarcina noastră principală, ci și interesul nostru comun! Haideți să protejăm împreună dreptul sportivilor de a concura într-un mediu corect, împotriva unor adversari cinstiți” este mesajul celor de la Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD), prin care anunță lansarea campaniei „Denunță dopajul!”.

ANAD menționează nu numai că are în lucru cazuri de dopaj, ci și că noi spețe se ivesc în mod constant. ”Avem nevoie de ajutorul tău, fie că ești sportiv, antrenor, părinte sau faci parte din cercul mai larg al personalului asistent al sportivilor. Ajută-ne să aflăm înainte de a fi prea târziu. Ajută-ne să îi demascăm pe trișori!” este îndemnul lansat de ANAD, care pune de azi la dispoziție un număr de telefon (0726.723.878) și o adresă de mail (denunta@anad.gov.ro).

”Nu ezita să ne contactezi! Îți asigurăm deplină confidențialitate. Datele tale (nume/număr de telefon/email) vor rămâne secrete. Numele tău nu va fi folosit, iar informația pe care ne-o vei furniza va fi catalogată drept pont anonim. Deci nu ai de ce să te temi”, se mai precizează în comunicatul ANAD.

„Denunță dopajul!” este o campanie ANAD inițiată sub egida „Speak Up!” – o campanie World Anti-Doping Agency (WADA). (G.D.)

Sursă informații și foto: Agenţia Naţională Anti-Doping

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.