Concursul ”Suporterii anului”, de pe pe www.peluzatricolora.ro, se află la a doua ediție, cu premii pe tot parcursul lui 2022.

În Peluza Tricoloră, fanii naționalei pot interacționa în diferite aplicații și pot trimite mesajele lor pentru ”tricolori”. În perioada 1-7 aprilie, suporterii au hotărât prin vot câștigătorul trofeului ”Tricolorul” lunii martie. Au fost 8 fotbaliști nominalizați. Iată clasamentul final, în care învingător a fost Dennis Man, care a reușit un gol și un assist în meciul amical cu Israel:

 1. Dennis Man 24,73% (10 puncte)
 2. Rareș Ilie 20,88% (6 puncte)
 3. Robert Popa 18,68% (3 puncte)
 4. Florin Niță 14,29%
 5. Alexandru Cicâldău 8,61%
 6. Daniel Birligea 4,40%
 7. Andreas Chirițoiu 4,21%
 8. David Miculescu 4,20%

Și utilizatorii de pe www.peluzatricolora.ro au punctat în urma votului pentru ”tricolorul” lunii martie. Fiecare vot a însemnat un punct, iar cei care l-au ales pe Dennis Man drept favorit au primit un punct extra. În data de 8 aprilie 2022 a avut loc tragerea la sorți a câștigătorului premiului de etapă, un voucher de 1000 de lei pe magazin.frf.ro, dintre toți cei care au votat în această lună.

Cum intri în concursul ”Suporterii anului” și cum punctezi

 • Creează un cont unic de suporter pe www.peluzatricolora.ro. Te poți conecta cu adresa de e-mail sau cu un cont de Facebook. Dacă ai deja cont, conectează-te cu datele tale și intră în concurs.
 • Votul tău va conta în stabilirea ”tricolorului” lunii. Se vor propune minim 3 nume de fotbaliști care au impresionat în luna precedentă și ai 7 zile la dispoziție pentru a alege favoritul și pentru a puncta. Vei primi 1 punct în clasamentul final pentru vot și încă 1 punct dacă jucătorul ales de tine va câștiga trofeul.
 • Înaintea meciurilor României (seniori, U21, U19) vei putea înregistra predicția ta pentru scorul final. Primești 1 punct pentru aceasta și încă 1 punct dacă scorul tău va fi și pe tabelă la finalul celor 90 de minute.
 • Cu ocazia meciurilor echipei naționale sau a altor evenimente pe parcursul anului, cele mai frumoase mesaje de susținere pentru tricolori vor fi premiate. Autorii lor vor primi și 2 puncte în clasamentul final.
 • La final de 2022, vei putea vota golul anului înscris de echipele naționale. Fiecare vot va puncta în ierarhia ”Suporterii anului”.

Premii

Vor fi 5 premii mari la final de an, constând în: kit de suporteri + bilete VIP pentru locul 1, tricouri, bilete la toate meciurile de acasă, voucher pe magazin.frf.ro.

De asemenea, câștigătorii în fiecare etapă a aplicațiilor (tricolorul lunii, ghicește scorul, golul anului, mesaje) vor primi tricouri de joc și de prezentare, vouchere pe magazin.frf.ro, mingi de joc.

Sursă informații și foto: frf.ro

Citește și: Fotbal – Liga 3 | Minaur câștigă și se distanțează în. clasament

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.