Școala de dans Medio Monte din Baia Sprie a obținut șase medalii la Campionatul Național de clase. ”Ne-am întors de la Brașov cu multă bucurie în suflete și cu rezultate poate mai frumoase decât ne așteptam”, mărturisesc reprezentanții Medio Monte.

Școala de dans din Baia Sprie a obținut două titluri naționale. Perechea formată din Denis Simorne (Medio Monte) și Miruna Chincea (Galactic Dance Baia Mare) a câștigat locul I la Clasa C, Standard, categoria de vârstă 19-35 ani. Ionuț Muntean și Miruna Hojda au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Clasa E, categoria de vârstă 12-13 ani.

Vicecampioni naționali au devenit David Silaghi și Julia Suket la Clasa C, categoria de vârstă 12-13 ani, atât la Standard, cât și la Latino.

Două medalii de bronz au fost câștigate de Damian Armaș și Carina Soponar (Clasa E, 14-15 ani), respectiv Denis Simorne și Miruna Chincea (Clasa D, Latino, 19-35 ani).

Deși doar la al doilea concurs la Clasa E, perechea formată din Mihai Sălăjan și Adelina Onț (categoria de vârstă 12-13 ani) s-a calificat în finală, clasându-se pe locul 8.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Medio Monte

CITEȘTE ȘI:
eXcentric DANCE TEAM(S) Festival sau opt zile de dans contemporan în Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.