La Oradea a avut loc Campionatul Național pe secțiuni. Doi dansatori legitimați la cluburi din Maramureș au urcat pe podium.

”Peste 1.000 de sportivi, cu vârste între 7 și 74 de ani”

”Peste 1.000 de sportivi, cu vârste între 7 și 74 de ani”, după cum menționează reprezentanții Federației Române de Dans Sportiv, au participat în Oradea la Campionatul Național pe secțiuni. Acolo unde au fost prezenți și dansatori de la cluburi din Maramureș: Rus Team, DanceLight Studio și Galactic Dance, toate trei din Baia Mare, Shall We Dance Șomcuta Mare și Medio Monte Baia Sprie.

Dansatorii de bronz

Doi dansatori legitimați în Maramureș au urcat pe podium. Paul Ionuț Rednic, legitimat la Rus Team Baia Mare, făcând pereche cu Roxana Lucaciu de la Magnum VRD Timișoara, a câștigat medalia de bronz la Standard, categoria 19-34 ani. Noemi Popa de la Shall We Dance Șomcuta Mare a dansat alături de Zoltan Bagosi de la Attitude Cluj-Napoca și a obținut bronzul la secțiunea Latino, categoria Senior I.

Paul și Roxana
Zoltan și Noemi
Maramureșeni în competiție

Pentru DanceLight Studio a evoluat perechea formată din David Soponar și Izabella Bartha. ”David și Iza au concurat pentru prima dată la categoria Open 12-13 ani, cu 9 coregrafii noi, învățate în doar două luni. Cu toate acestea prestația lor a fost una peste așteptări. La Open Latino au reușit să se califice în semifinala categoriei, obținând onorabilul loc 10. La Open Standard au fost la un pas de calificarea în finala categoriei, ocupând locul 7”, se arată pe contul oficial al clubului băimărean.

David Luca Silaghi și Julia Suket au dansat pentru Medio Monte Baia Sprie. ”Am avut prima pereche care și-a întrecut propriile limite și a concurat la Campionatul Național al României. Ne-au făcut o surpriză plăcută David și Julia cu clasarea pe locul 10 la categoria Junior 1, secțiunea Standard”, anunță oficialii Medio Monte.

Participarea la Campionatul Național pe secțiuni nu trece nemarcată nici la Galactic Dance Baia Mare: ”Felicitări și perechii Hegheduș Gabriel și Mureșan Anda pentru frumoasa prestație din cadrul Campionatelor Naționale de Tineret Latino, dar și lui Surduc Tomas – Cucoșel Elisa, Waltner Eric – Cuceu Roberta și Waltner Eric – Buchmann Renata, care anul acesta au participat la primul lor Campionat de Dans Sportiv pe Secțiuni și s-au descurcat onorabil!”

Sursă foto: Federația Română de Dans Sportiv

CITEȘTE ȘI:
Baia Mare | eX-CENTRIC Dance Team, companie de dans contemporan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.