De șapte ori au urcat pe podium dansatorii de la Clubul DanceLight Baia Mare la concursul național Cupa Potaissa din Turda. De patru ori pe locul II, de trei ori pe locul III.

Edvin Barkoczi (Galactic Dance Baia Mare) și Emma Pop au dansat la patru categorii, reușind să urce de trei ori pe podium: pe locul III la Clasa E, Standard, respectiv pe locul II la Open Basic Standard și la Clasa E, Latino. Toate la 16-35 ani.

Bogdan Gănescu și Ștefania Ardelean au câștigat locul II la categoria D, 12-15 ani. De asemenea, s-au calificat în finala Open Basic Standard, categorie la care au dansat în premieră, ocupând locul 4.

David Indrecan și Antonia Mare au concurat la Clasa E, 12-13 ani, și au urcat pe cea de a treia treaptă a podiumului.

Răzvan Borșe și Antonia Mogoș au evoluat pentru prima dată la categoria Precompetițional 3 dansuri, 10-11 ani. Au obținut locul II. La aceeași categorie, Matei Birta și Denisa Zaha au obținut locul III.

Bogdan Onișe și Teodora Pop au concurat în premieră la Precompetițional 2 dansuri, 10-11 ani. Au ajuns până în finală, ocupând locul V. Tot până în finală a ajuns și perechea Bogdan Ardelean – Camelia Ilea, la Debutanți, 8-9 ani, Cha Cha. S-au clasat pe locul V.

Rezultate complete, aici.

Sursă: Clubul DanceLight Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.