Federația Română de Fotbal a lansat la mijlocul lunii campania “Cupa vine la tine – 2021”, care se desfășoară în mediul online. Au fost selectate 16 județe performante în Cupa României, prin prisma rezultatelor obținute all-time de echipele din fiecare județ.

Acestea au fost împerecheate în sistem eliminatoriu, cu faza optimilor de finală.

Competiția se desfășoară pe Facebook Cupa României.

Fiecare optime durează patru zile, iar în fiecare zi de competiție se poate vota. Din 23 până în 26 februarie se desfășoară optimea Arad – Maramureș. Județul cu cele mai multe voturi cumulate la toate postările din cele patru zile de competiție avansează în sferturi.

  • În prima parte, marți, s-a votat reportajul. Cel pentru Maramureș cuprinde destăinuiri ale lui Vasile Miriuță, antrenorul Minaurului de azi, povestea lui FC Baia Mare din vremea când ajungea să joace în Cupa Cupelor cu Real Madrid, văzută prin ochii lui Marin Sabău și Ioan Hotico, apoi cum a ajuns fotbalul de la Bârsana pe harta fotbalistică a României, plus episoade unice de la Sighetu Marmației și Șomcuta Mare, cluburile care au întregit palmaresul Maramureșului în Cupă (video aici).
  • De miercuri, 24 februarie, se votează Duelul vedetelor Arad vs Maramureș. Personalități din afara fotbalului trimit mesaje video de susținere pentru fotbalul din județul lor de origine sau cu care se identifică, în Cupa României. Artiști, prezentatori, campioni olimpici, mondiali și europeni în alte sporturi, surprize emoționante.
  • De joi, 25 februarie – Duelul tricolorilor. Internaționali de tineret și seniori din prezent sau din istoria recentă sprijină în Cupa României fotbalul din județul de unde provin și unde au făcut primii pași în carieră. Mesaje video de la fotbaliști.
  • De vineri, 26 februarie – Duelul gloriilor. Apar în prim-plan, față în față, doi jucători reprezentativi pentru cluburile din cele două județe, indiferent de zona geografică din care aceștia provin. Parcursul lor e legat de istoria fotbalului local.

Județul care va cumula cele mai multe voturi la toate postările până vineri, 26 februarie, miezul nopții, va fi anunțat sâmbătă, 27 februarie, și va continua în competiție.

Sursa: frf.ro

Citește și: Maramureșul concurează la Cupa României pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.