15 echipe s-au înscris la Cupa Minerul, ediția 2019. Competiție de fotbal în sală care va avea loc în perioada 27-29 decembrie, în Sala Polivalentă ”Lascăr Pană”. Premii în valoare de 16.000 lei sunt pregătite pentru cele mai bune trei echipe. Și suporterii vor putea pleca acasă cu premii din cele mai interesante.

3 zile de spectacol sportiv

În perioada 27-29 decembrie va avea loc Cupa Minerul la fotbal în sală. Va fi a patra ediție. Evenimentul se anunță de pe acum a fi un deliciu pentru iubitorii fotbalului, indiferent că se vor lupta în teren pentru premii sau vor asista din tribune la spectacol.

15 echipe, 4 grupe

15 echipe vor participa în acest an la Cupa Minerul, împărțite fiind în patru grupe:

Grupa A – Grupa ”Viorel Mateianu”: ApiInvest (Baia Mare), FC Poiana Codrului (Poiana Codrului), Sporting Maramures (Baia Mare), FC Clasico (Baia Mare);
Grupa B – Grupa ”Radu Pamfil”: Il Calcio (Satu Mare), Labradorii (Negrești-Oaș), Sporting Zalău (Zalău), First Class (Baia Mare);
Grupa C – Grupa ”Lucian Bălan”: Rechinii 2004 (Baia Mare), Glory Days Gems (Baia Mare), Redex (Baia Mare), Sebi Marc (Sighetul Marmației);
Grupa D – Grupa ”Mircea Sasu”: FC Recea (Recea), FC Pick-up (Baia Mare), Minerul Cavnic (Cavnic);

Premii pentru echipe în valoare de 16.000 lei

Locul I va primi un premiu de 10.000 lei, 4.000 lei va câștiga echipa de pe locul II, pentru ca medalia de bronz să aducă echipei de pe locul III un premiu de 2.000 lei. Vor fi acordate și premii speciale: Trofeul ”Alexandru Koller”, Trofeul ”Marin Sabou” și Trofeul ”Vasile Feher”.

Premii atractive pentru suporteri

Pe durata celor trei zile de competiție, suporterii băimăreni vor avea ocazia să câștige tricouri oficiale ale jucătorilor lor preferați. Printre cei care au donat deja tricouri pentru acest eveniment se numără Florin Achim (tricou de la Academica Clinceni), Mihai Ștețca (2 tricouri de la FC Petrolul Ploiești, unul – cu autografelejucătorilor), Hervin Ongenda (tricou de la FC Botoșani), Eduard Pap (tricou de la FC Botoșani), Claudiu Bumba (tricou de la Kisvárda FC), Paul Batin (tricou de la Dinamo București), Sorin Șerban (tricou de la FC Politehnica Iași), Sergiu Ciocan (tricou de la Gaz Metan Mediaș).

Surpriza ediției

În acest an, în cadrul Cupei Minerul va avea loc un meci demonstrativ de fotbal feminin, în care le veți putea vedea evoluând pe fetele de la Clubul Sportiv AS Independența Baia Mare. Partida va avea loc duminică, 29 decembrie, înainte de finalele turneului.

Accesul la competiție

Accesul la Cupa Minerul se va face pe bază de bilet în valoare de 10 lei. Biletele vof fi disponibile la Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” în cele trei zile de competiție. (G.D.)

Sursă informații și foto: Facebook / Cupa Minerul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.