Au rămas mai puțin de cinci luni până la startul EURO 2020, turneu final găzduit de 12 orașe europene, inclusiv București. În contextul pandemiei de COVID-19, UEFA a anunțat că în martie va putea oferi mai multe informații despre o nouă etapă de vânzare a biletelor.

Până atunci, termenii și condițiile aplicabile achizițiilor deja făcute s-au modificat. Ce este important de știut:

  • Cumpărătorii de bilete care nu mai pot participa la meciurile de la EURO le pot returna, folosind portalul de ticketing, până la data de 26 ianuarie, ora 15. Aceștia vor primi înapoi integral suma plătită pentru achiziționarea biletelor până la finalul lunii februarie.
  • Persoanele care nu vor putea asista la meciuri din rațiuni medicale, inclusiv din cauza COVID-19, vor avea opțiunea de a transfera biletele pe numele prietenilor sau al membrilor familiei.
  • În cazul în care UEFA va fi nevoită să anuleze comenzi de bilete ca urmare a impunerii unor restricții privind numărul de spectatori admiși la eveniment sau chiar ca urmare a disputării jocurilor fără spectatori, toți cumpărătorii de tichete vor primi înapoi integral suma plătită.

În cadrul EURO 2020, Arena Națională din București va găzdui patru partide, trei din grupa C și o optime de finală:

  • Duminică, 13 iunie, ora 19:00: Austria – Macedonia de Nord
  • Joi, 17 iunie, ora 16:00: Ucraina – Macedonia de Nord
  • Luni, 21 iunie, ora 19:00: Ucraina – Austria.

Sursa: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.