Băimărenii de la CS Minaur au terminat la egalitate meciul cu SCM Zalău, scor 1-1 (1-0), în campania de pregătire a sezonului 2020/2021 al Ligii 3 de fotbal.

Trei jocuri de pregătire a bifat echipa de fotbal a CS Minaur Baia Mare în această vară: 2-1 cu SCM Zalău (acasă; pentru Minaur au înscris Vasile Pop și Mark Parnău), 0-1 cu CSM Satu Mare (în deplasare) și, în acest final de săptămână, 1-1 cu SCM Zalău (în deplasare; gol înscris pentru Minaur de Serediuc).

La Zalău, Minaur a evoluat în prima repriză în următoarea formulă: Petrișor – Duruș, Lupu, Tînc, P. Cristian, Berindea, Minteuan, Donca, Nistor, Pop, Stanciu. În repriza a doua, antrenorii Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian au optat pentru: Juhasz – Ofrim, Prunescu, Tînc, P. Cristian, Petruș, Szekely, Giurgiu, Parnău, Pop, Serediuc.

”Probabil, această partidă este și ultima de verificare pentru echipa noastră, care va începe campionatul pe 12 septembrie, când va juca în deplasare cu Progresul Șomcuta Mare, în prima etapă din seria a 10-a a Ligii a 3-a”, precizează site-ul oficial al clubului, care informează că meciul de pregătire dintre CS Minaur Baia Mare și CFR Cluj-Napoca, planificat pentru azi, a fost anulat.

Sursă informații: CS Minaur Baia Mare. Sursă foto: Andy03 de la Pixabay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.