A treia etapă din Campionatul național de drift va avea loc în acest weekend pe TransRarău, la o altitudine de peste 1500 de metri. 33 de piloți s-au înscris la startul rundei montane de drift, dintre care 16 vor concura la Clasa Pro, informează RoDrift.

Confruntarea cailor putere, care are loc pe DJ 175B, între km 12 şi 15, din localitatea Pojorâta, judeţul Suceava, a devenit o tradiţie pentru driftul autohton, în ultimii ani competiţia atrăgând zeci de mii de spectatori din toată ţara.

Etapa, care se va desfășura sub denumirea ”Către ziziunea Zero”, se anunță spectaculoasă, primii clasați de la ambele clase urmând să se dueleze pe traseul montan.

La Semi Pro vor fi prezenți mai mulți reprezentanți din noua generație. Pe lângă competiția în sine, etapa montană de pe TransRarău va avea și un rol educativ, scopul principal fiind responsabilizarea tinerilor în ceea ce privește condusul defensiv.

Toți cei 33 de piloți vor fi prezentați astăzi, de la ora 17:00, pe platoul central din Câmpulung Moldovenesc, urmând ca sâmbătă să aibă loc antrenamente și calificări, în vreme ce duminică, de la ora 15:30, sunt programate battle-urile finale, transmise în direct de Pro X.

Sursă informații și foto: Federația Română de Automobilism Sportiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.