Asociația Culturală „Cioltișorul” (președinte, Ioan Marchiș) din satul Ciolt a organizat pe derdelușul „La Tinu lui Cornel” un concurs de săniuș.

”Bucuria copiilor”, așa s-a numit concursul de săniuș din Ciolt, care a adunat la start 35 de copii hotărâți nu doar să se bucure de zăpadă, dar și să câștige întrecerea organizată în două manșe, pe categorii de vârstă.

În urma celor două manșe, clasamentele au arătat astfel:

🛷 Categoria 5-7 ani: 1. David Ciolte, 2. Eva Berar, 3. Nicola Tuns, 4. Beniamin Pop;
🛷 Categoria 8-10 ani: 1. Ionuț Rachiș, 2. Dănuț Tîrle-Coste, 3. Alexandru Dragoș, 4. Ianna Buhai, 5. Dănuț Ciolte;
🛷 Categoria 11-13 ani: 1. Alexandru Agoșton, 2. Mihai Drăguș, 3. Andrei Dragoș, 4. Robert Agoșton, 5. Maria Atyim.

Primii cinci clasați au primit diplome și medalii, dar toți mânuitorii de sănii au primit premii de participare. Au fost acordate și premii speciale pentru Lia Ciolte și Codruța Ilea, cele care s-au asigurat că toți copiii se bucură nu doar de zăpadă, dar savurează și un ceai cald, lângă dulciuri (oricând) binevenite.

Competiția, ați văzut, a fost treabă serioasă (două manșe, clasament după media timpilor obținuți în fiecare manșă, categorii de vârstă). Așa că nu e de mirare că a existat și un comitet de organizare: președintele Asociației Culturale „Cioltișorul”, Ioan Marchiș, a fost sprijinit în organizarea evenimentului de Alina Dragoș – secretarul asociației, ajutați fiind de arbitrul Ovidiu Buhai.

Mai multe informații și imagini despre competiția de săniuș găsiți aici.

Sursă informații și foto: Facebook / Sat Ciolt (credit foto – Ionuț Ciolte)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.