Antrenorul fiecărei secții de la Club Sportiv Municipal Sighetu Marmației a nominalizat câte un sportiv care să candideze pentru titlul de ”Sportivul anului 2020” al clubului.

Câștigătorul va fi desemnat în urma aprecierilor venite pe contul de Facebook al Clubului Sportiv Municipal Sighetu Marmației: ”Cel care va avea cele mai multe reacții va fi desemnat câștigător”, anunță oficialii clubului.

Cine sunt nominalizații antrenorilor de la Club Sportiv Municipal Sighetu Marmației?

🏅 Secția BASCHET – Adrian Vaida
În prezent component al CSM Galați, fiind unul dintre cei mai tineri sportivi ai echipei, Adrian Vaida ”a avut o evoluție consistentă și plină de entuziasm în tricoul sighetenilor în campionatul trecut, ceea ce îl face să fie nominalizat pentru acest premiu”.

🏅 Secția VOLEI – Diana Slavita
Diana are 15 ani și este considerată ”cea mai de perspectivă sportivă din cadrul echipei de volei, având evoluții foarte bune atât în campionatul trecut, cât și în campionatul actual”.

🏅 Secția FOTBAL – Alexandru Novoselenszki
”Este unul dintre cei mai vechi oameni ai clubului, evoluând încă de la început pentru sigheteni, fiind foarte iubit de către publicul sighetean atât pentru devotamentul arătat față de echipă, cât și pentru calitățile sale”.

🏅 Secția ȘAH – Mihaela Ioana Trifoi
Mihaela are 15 ani și ”a participat în acest an la SuperLiga Națională de Șah, ocupând un onorabil loc 5. De asemenea, a participat și la alte competiții, făcând cinste Sighetului”.

Voturile se contabilizează până duminică, 27 decembrie, și pot fi acordate aici.

Sursă informații și foto: Facebook / Club Sportiv Municipal Sighetu Marmatiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.