Asociaţia Monitorilor Profesionişti de schi din Maramureş organizează, în parteneriat cu Federaţia Română de Schi şi Şcoala Română de Schi, a 21-a ediţie a Campionatului Naţional al Monitorilor de Schi din România. Competiţia se va desfăşura în 11 și 12 martie pe pârtiile de schi din Cavnic.

Evenimentul se adresează monitorilor de schi atestați și aspiranți din România, fiind așteptați aproximativ 200 de participanți de la peste 60 de școli de schi din toată țara.
Compețiția se va desfășura pe 3 cateogorii, respectiv schi alpin feminin, schi alpin masculin și snowboard mixt.

Pentru 11 martie sunt programate (printre altele) întâmpinarea concurenților, înscrierea în concurs, atelier de lucru, parada pe schiuri, foc de tabără. În 12 martie are loc competiția propriu-zisă. Se vor premia primii trei cei mai buni timpi de la fiecare categorie (feminin / masculin). De asemenea vor fi premiați și cei mai buni timpi ai concursului (feminin + masculin). Startul se va da de la cea mai vârstnică categorie la cea mai tânără.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri puteți suna la 0745-573126 sau puteți scrie la adresa campionatmonitori@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.