Primele titluri naționale sunt aduse la Fabrica de Campioni de echipele de junioare 2 și 3 de la Campionatul Național de handbal pe plajă. Cu 2-0 au câștigat junioarele 2 finala cu HC Omer 1, cu 2-1 s-au impus junioarele 3 în finala cu CSȘ Viitorul Cluj. Competiția a avut loc pe nisipul din Mamaia. În plus, Lidia Stulianec a fost golgeterul competiției la junioare 3, iar Riana Rusu MVP-ul turneului de junioare 2.

Echipa de junioare 2: Sabrina Toma, Tania Mesaroș, Maria Griga, Alesia Balaj, Anais Dragomirescu, Daniela Mureșan, Anamaria Drozman, Roxana Făt, Maria Ghețe, Andrada Popan, Karina Cupșa, Riana Rusu.
Echipa de junioare 3: Daria Lupșe, Maria Săcui-Roman, Cristiana Sabău, Andreea Vălean,, Andreea Hryn, Raisa Vasiac, Mara Costin, Maia Bendrea, Daria Marchiș, Ariana Roman, Lidia Stulianec.
Antrenori: Ioana și Ioan Marta.

Campionatul Național de handbal pe plajă a fost organizat la categoriile de vârstă juniori și junioare 1, 2 și 3, precum și seniori/senioare. Potrivit Federației Române de Handbal, peste 600 de sportivi au participat la competiția disputată de 44 echipe înscrise.

Sursă informații și foto: Fabrica de Campioni

CITEȘTE ȘI:
Cristina Pîrv vine la Inspire by Fabrica de Campioni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.