În 2 și 3 iulie, pe plaja de la munte amenajată în Sighetu Marmației, în Grădina Morii, are loc a șasea ediție de Beach Handball Challenge. ”Cele două zile vor fi pline de spectacol, piruete, râsete și voie bună”, promite organizatorul Tudor Marta.

Turneul este deschis jucătorilor profesioniști și amatori deopotrivă. Participă 10 echipe. Meciurile încep în 2 iulie la ora 11.00. În 3 iulie se jocurile de clasament. La 14.30 începe finala mică, pentru 15.00 este anunțată finala mare. De la 15.30 se împart laurii în cadrul festivității de premiere.

Povestea Beach Handball Challenge în Maramureș a început în Baia Mare, în 2016. Competiția a intrat în circuitul european în 2018. Un an mai târziu, pe nisipul din Centrul Vechi, a avut loc European Beach Handball Tournament Finals (ebt Finals). În 2021, Beach Handball Challenge s-a derulat pentru prima dată în formatul unui turneu open. Doar câteva repere din competiția care promite nu doar handbal, ci și spectacol.

Beach Handball Challenge 2022 este organizat în colaborare cu CSM Sighetu Marmației și Primăria Sighetu Marmației. (G.D.)

Sursă informații și foto: Beach Handball Challenge

CITEȘTE ȘI:
Beach Handball | CS Marta Baia Mare, campioană națională

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.