Patric Iluț, băimăreanul zburător, a câștigat locul I la Youngster în cadrul competiției de 3 stele ”Burton’s Mystery Series” din Austria. Etapă în cadrul circuitului mondial.

La Flachauwinl (Austria) a avut loc ”Burton’s Mystery Series”, competiție de Banked Slalom. Una dintre cele șapte etape din Europa ale circuitul mondial compus din 19. La startul etapei din Austria s-au aliniat 200 de atleți, printre care și băimăreanul Patric Iluț, ”The Flying Boy”. Patric a concurat la categoria de vârstă Youngsters, dedicată sportivilor sub 16 ani.

”La start au fost prezenți și riderii pro ai brandului Burton, staruri ale snowboardingului mondial, și cei mai buni rideri din Europa și nu numai”, precizează Bogdan Iluț – președinte ACS Extrem Rivulus Baia Mare. ”The Flying Boy” a câștigat atât competiția de Banked Slalom la categoria lui de vârstă, cât și premiul pentru ”Trick of the Day Allover”, adică pentru cel mai bun trick al zilei dintre toți particpanții, indiferent de categoria de vârstă.

”Rezultatul este unul mare de tot, concursul având un ranking mondial foarte ridicat, de 3 stele, lucru care este o realizare imensă nu doar pentru Patric, ci și pentru sportul românesc”, menționează Bogdan Iluț.

Luna aprilie aduce două concursuri internaționale pentru Patric, după care începe sezonul de skateboarding.

Sursă informații și foto: ACS Extrem Rivulus Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Premieră | Patric Iluț, lider mondial în două sporturi olimpice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.