24 de echipe, 48 de sportivi, trei zile de competiție (din care două cu ploaie insistentă) – așa s-a scris povestea evenimentului ”Baia Mare Urban Sports – Beach Volley” derulat în Centrul Vechi.

Începutul lunii iulie a adus în Centrul Vechi prima ediție a ”Baia Mare Urban Sports – Beach Volley”. Au participat 16 echipe la masculin si opt la feminin, în total 48 de sportivi.

”Îmi pare rău de condițiile meteorologice nefavorabile în care s-au desfășurat meciurile în primele două zile, dar cu vremea nu te joci. Le mulțumesc din suflet jucătorilor care au îndurat ploaia, mingile au luat în greutate după ce au fost îmbibate cu apă”, a declarat Laurean Crișan (Știința Explorări) – unul dintre principalii organizatori ai competiției.

Au arbitrat: Raul Ilieș, Adrian Pop și Robert Țuțea.

Înainte de festivitatea de premiere s-a defășurat un meci demonstrativ, la care au luat parte echipele formate din Ciprian Neamț – Robert Țuțea și Mihai Popovici – Laurean Crișan.

Clasament masculin
Locul 1: Nisip-Nori (Vornicu Petru – Mihail Sapco) -Cluj-Napoca;
Locul 2: Olivo (Marius Nica – Vlad Sămărghitean) -Cluj-Napoca;
Locul 3: AMO ORADEA (Holhoș Adrian – Abrudan Moisa).

Clasament feminin
Locul 1: Leoiacele (Bărsășteanu Andreea – Dragomir Ana Maria) – București;
Locul 2: Same Old Team (Negrea Alexandra – Petran Lavinia) – Cluj-Napoca;
Locul 3: Punch (Iozu Ana Maria – Jauca Roxana) -București și Cluj-Napoca.

La finalul festivității de premiere, Robert Țuțea a primit din partea asociației Yellow Shirts o distincție de merit pentru contribuția adusă voleiului băimărean.

Turneul a fost organizat de Asociația Yellow Shirts, în parteneriat cu Știința Explorări Baia Mare, în cadrul proiectului ”V for Volunteering”. Proiectul a fost cofinanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+, domeniul sport, și a fost sprijinit de participarea voluntarilor internaționali sosiți prin programul Corpul European de Solidaritate în acest scop.

Sursă informații și foto: Știința Explorări Baia Mare. Video: eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.