Un super teren de nisip, 16 echipe, zeci de premii – acestea sunt câteva date despre a doua ediție a Baia Mare Beach Football Cup.

August are toate ingredientele pentru a fi luna veseliei la Baia Mare Value Centre. ”O lună plină de distracție: beach football, castele de nisip, ateliere pontru copii, spectacole de magie și multă voie bună”, anunță organizatorii. Și asta în fiecare zi.

Deschiderea oficială are loc luni, 1 august, de la ora 16.00. Atunci când se dă startul evenimentului Baia Mare Beach Football Cup, ajuns la a doua ediție. Un super teren de nisip, 16 echipe, zeci de premii. Cele 16 echipe de liceeni au fost distribuite în patru grupe. Se va juca în sistem tur -retur. Primele două clasate din fiecare grupa vor accede în sferturi. De luni până vineri vor avea loc câte două meciuri de la orele 18.00 și 19.00. Finalele se vor disputa în 26 august, tot atunci când va avea loc și festivitatea de premiere. Echipele câștigătoare vor primi cupe, medalii, diplome și cadouri de la sponsorii evenimentului.

Competiția este organizată în colaborare cu Asociația Județeană de Fotbal și Asociația Elevilor din Maramureș.

Turneul de fotbal pe nisip este doar unul din evenimentele lunii august pregătite de centrul comercial din Baia Mare. În fiecare sâmbătă se vor derula diverse activități pentru copii: de la dansuri tradiționale la ateliere de robotică, de la arte marțiale la concurs de trotinete. Duminicile vor fi dedicate tot celor mici: personaje de poveste își dau întâlnire cu prichindeii de la ora 16.00, iar magia și teatrul de păpuși intră în scenă de la 19.00.

Sursă informații și foto: Baia Mare Value Centre. Imagine deschidere de la Pixabay.

CITEȘTE ȘI:
Încep înscrierile la Școala Populară de Artă Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.