O medalie de aur și una de argint au câștigat reprezentanții ACS Athletic Tg. Lăpuş la Campionatul Național de alergare pe șosea, categoria masters, proba de 10 km, care a avut loc în cadrul Wizz Air Bucharest Internațional 10 k by Constantina Diță.

Nicoleta Sasu a câștigat locul I și titlul de campioană națională la categoria de vârstă F35, cu timpul 40′ 37″ (record personal). Artur Miklos a câștigat locul II și a devenit vicecampion național la categoria M50, cu timpul 37′ 12″. Viorel Marton a ocupat locul VII la aceeași categorie de vârstă, terminând cursa în 41′ 15″. Cu aceste rezultate, clubul maramureșean s-a plasat pe locurile 5-6 în clasamentul general în care au punctat 21 de cluburi.

Pentru sportivii de la ACS Athletic Tg. Lăpuş urmează Campionatele Naționale de cros, categoria masters, care vor avea loc în 30 aprilie, la Pitești. ACS Athletic Tg. Lăpuş va fi reprezentat de Nicoleta Sasu (F35), Cătălin Buda (M35), Jozsef Papp (M40), Artur Mikloş (M50) și Viorel Marton (M50). În perioada 12-14 mai, în Grosseto (Italia), se vor derula Campionatele Europene de alergare pe șosea, categoria masters. Din lotul României, de la ACS Athletic Tg. Lăpuş fac parte Nicoleta Sasu (F35) și Artur Miklos (M50). Nicoleta și Artur vor concura la probele de 10 km şi 5 km.

Sursă informații și foto: Artur Miklos

CITEȘTE ȘI:
”Succesul vine atunci când ești pregătit să-l primești!”, spune campioana mondială Nicoleta Sasu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.