Circuitul Children’s Trails, ediția a doua, continuă în 1 aprilie cu etapa de pădure. La prima etapă, cea de parc, au participat 250 de copii la proba individuală și 70 de ștafete mixte.

Ana Hecico și Școala Alergării Baia Mare organizează a doua ediție a evenimentului Children’s Trails. În parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș. Circuitul se adresează iubitorilor de alergare cu vârste între 5 și 18 ani. Prima etapă, cea de parc, a avut loc în 1 martie. La startul competiției s-au prezentat 250 de copii la proba individuală și 70 de ștafete mixte.

În aprilie este programată etapa de pădure. Startul la cros individual se dă la ora 15.00. Pentru 17.00 este anunțat startul la ștafetă. Festivitatea de premiere, 17.30. Centrul de concurs este la ciupercă, în Parcul Municipal Regina Maria.

Ultimele două etape vor avea loc în 1 mai (șosea) și 1 iunie (pistă). Cine participă la toate cele patru concursuri adună mai multe puncte și are șanse mai mari să câștige circuitul Children’s Trails.

🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️ Fotografii de la prima etapă, aici.

Sursă informații și foto: Școala Alergării

CITEȘTE ȘI:
Atletism | Circuitul Children’s Trails a început cu etapa de parc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.