Pe propriul teren, în compania echipei AFK Csikszereda din Miercurea Ciuc, așa începe ACS Fotbal Comuna Recea sezonul 2020/2021 al Ligii a doua de fotbal.

S-a tras la sorți programul Ligii a doua de fotbal, sezonul 2020/2021. În prima etapă, programată la finalul acestei săptămâni, ACS Fotbal Comuna Recea va primi vizita grupării din Miercurea Ciuc, AFK Csikszereda. Prime deplasare a maramureșenilor este planificată pentru a doua etapă, când vor merge la Dunărea Călărași.

Programul echipei Fotbal Comuna Recea

Etapa 1: ACS Fotbal Comuna Recea – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc;
Etapa 2: AFC Dunărea 2005 Călărași – ACS Fotbal Comuna Recea;
Etapa 3: ACS Fotbal Comuna Recea – ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu;
Etapa 4: CSM Slatina – ACS Fotbal Comuna Recea;
Etapa 5: ACS Fotbal Comuna Recea – Fotbal Club Rapid București;
Etapa 6: ACS Fotbal Comuna Recea – U Craiova 1948 SA;
Etapa 7: ACS Fotbal Comuna Recea stă;
Etapa 8: ACS Fotbal Comuna Recea – FC Petrolul Ploiești;
Etapa 9: CS Aerostar Bacău – ACS Fotbal Comuna Recea;
Etapa 10: ACS Fotbal Comuna Recea – ASU Politehnica Timișoara;
Etapa 11: SCM Gloria Buzău – ACS Fotbal Comuna Recea;
Etapa 12: ACS Fotbal Comuna Recea – AFC Unirea Slobozia;
Etapa 13: FC Metaloglobus București – ACS Fotbal Comuna Recea;
Etapa 14: ACS Fotbal Comuna Recea – CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu;
Etapa 15: AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele – ACS Fotbal Comuna Recea;
Etapa 16: ACS Fotbal Comuna Recea – CS Concordia Chiajna;
Etapa 17: CS Mioveni – ACS Fotbal Comuna Recea;
Etapa 18: ACS Fotbal Comuna Recea – FC Universitatea Cluj-Napoca;
Etapa 19: AFC Farul Constanța – ACS Fotbal Comuna Recea;
Etapa 20: ACS Fotbal Comuna Recea – CSM Reșița;
Etapa 21: Ripensia Timișoara – ACS Fotbal Comuna Recea.

În sezonul 2020/2021 al Ligii a doua, care va debuta în 29 august, vor evolua 21 de echipe care vor juca fiecare cu fiecare o singură dată în sezonul regular, urmând să fie repartizate, pe baza clasamentului, în cea de-a doua fază a competiției: play-off sau play-out.

La fel ca în ediția recent încheiată, primele șase clasate își vor disputa locurile de promovare într-un play-off. De această dată, partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formație. La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.

Echipele din play-out-ul ediției 2020-2021 a Ligii 2 vor fi împărțite în două grupe, A și B. Grupa A din play-out va avea șapte echipe, în timp ce grupa B va avea opt echipe, urmând a se disputa câte un singur joc între participante. Din grupa A vor retrograda în Liga 3 locurile 6 și 7, din grupa B vor retrograda locurile 6, 7 și 8. Cele două formații de pe locul 5 în cele două grupe vor juca un baraj pentru menținerea în Liga 2.

”Dacă se retrag echipe în timpul sezonului regular, numărul de retrogradate se va micșora corespunzător, însă împărțirea în cele două grupe se va face în același mod, luând în considerare locurile echipelor retrase ca fiind ultimele”, anunță Federația Română de Fotbal.

În ceea ce priveşte regulile de vârstă, din sezonul 2020/2021, echipele din Liga a doua sunt oblígate să folosească efectiv pe toată durata jocurilor din campionat un jucător de U19 și unul de U21, formați la nivel naţional, eligibili pentru echipele naţionale ale României.

Sursă informații și foto: Federația Română de Fotbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.