”Cel mai frumos joc” e un podcast despre viața socială din jurul fotbalului. Nu e atât despre sport în sine, cât despre lumile, istoriile și memoria stadioanelor, așa cum le-au consemnat cei mai împătimiți dintre microbiști.

”Fotbalul este cel mai frumos joc, iar cel mai intens se trăiește în tribune și peluze. Dincolo de cele 90 de minute de meci, de scoruri și cupe, stadionul prinde viață datorită suporterilor”, de aici pornește istoria acestui podcast care aduce împătimiților de fotbal atmosfera de pe stadioane un pic mai aproape, acum, când de atâta timp, drumul spre stadion nu a mai fost parcurs…

”Cu cântece susținute într-un singur glas de mii de oameni, coregrafii atent pregătite, deplasări memorabile, mesaje de susținere și de luptă, suporterii sunt cei care transformă fotbalul în «Cel mai frumos joc». Miza lui e loialitatea pentru culorile echipei, comunitatea unită din tribune și, când tragi linie și aduni, poveștile trăite pe stadion”, se mai arată în prezentarea podcastului.

În primul sezon, poveștile vin de la suporterii celor mai mari trei cluburi din București: Rapid, Steaua și Dinamo.

Un podcast Sunete Pe Bune, realizat de Mara Mărăcinescu, Andrei Mihail, Ioana Pelehatăi și Iulia Țurcanu. Identitate vizuală – Andrei Ponomari. Tema muzicală compusă de Sebastian Zsemlye.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Podcastul poate fi ascultat pe Apple Podcasts, Google Podcasts și Spotify. Pe Youtube, îl găsiți aici.

Sursă informații și foto: Facebook / Cel mai frumos joc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.