Fărâmată de infectări cu coronavirus, FCSB a izbutit, totuși, să se califice în turul 3 preliminar al Europa League, trecând, în deplasare, cu scremete migăloase, de Backa Topola, din Serbia. Echipa bucureșteană i-a lăsat acasă pe sârbi abia după executarea loviturilor de departajare. După timpul regulamentar de joc, scorul a fost 4-4. După prelungiri a fost 6-6.

Nu mai pricepea nimeni ce se întâmplă, nemaipunând la socoteală faptul că pe final FCSB avea doi jucători în plus pe teren și tot nu le venea de hac adversarilor. Sârbii nu și nu, cum dădeau gol românii, cum se apucau și ei să egaleze iar, de-ți venea să te apuci de table la cum arăta scorul. Una peste alta a fost unul dintre cele mai năstrușnice meciuri găzduite de micul ecran în ultima mare bucată de vreme. Până la urmă însă tot ceea ce contează e că echipa din ograda noastră, cea românească, a mers mai departe, în turul 3 al Europa League.

Dacă în turul 2 au fost 12 goluri până la loviturile de departajare, în turul 3 ce fiesta facem, cu câte goluri? Nu de alta, dar trebuie și microbiștii preveniți cumva, să știe cam câte beri trebuie să-și ia la un astfel de meci. (Vladimir Andru)

Sursa foto: pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.