În perioada 17–19 martie s-a desfășurat, la Sibiu, Campionatul Național de Taekwon-do ITF pentru juniori 1, 2, 3 și seniori, organizat de către Federația Română de Taekwon-do ITF și ACS Puma Sibiu.

Concursul a reunit peste 700 de sportivi de la 31 de cluburi din țară, fiind competiția cu cea mai numeroasă participare pe plan intern de la înființarea federației până acum.

CS Știința – Dragonul Baia Mare a obținut 28 de medalii – 15 de aur, 6 de argint și 7 de bronz, precum și locul 3 în clasamentul general pe cluburi la juniori 2 și 3.

Din partea clubului au fost prezenți ca arbitri Remus Catricicău 5 dan, Cosmin Zetea 3 dan, Kevin Iustin 2 dan, Cristian Juhasz 1 dan, Rafael Nedila 1 dan, Dennis Negrea 1 dan. Lotul de performanță prezent la acesta competiție a fost condus de către antrenorul emerit Dan Goron 6 dan, președintele clubului.

În cadrul deschiderii oficiale a competiției au fost premiate cluburile cu cele mai bune rezultate obținute în anul 2021. CS Știința – Dragonul Baia Mare a primit cupa pentru locul 3 in clasamentul general pe cluburi. Cupa i-a fost înmânată antrenorului emerit Dan Goron (foto), președintele clubului, secretar general al Federației Române de Taekwon-do ITF și antrenor al lotului național de Taekwon-do ITF.

Sursă informații și foto: Clubul Sportiv Dragonul Baia Mare

Citește și: Fotbal – naționala | Cu cine mergem la drum pentru amicalele cu Grecia și Israel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.