Timp de 24 de ore, pista de alergare de pe Stadionul Municipal din Sighetu Marmației va fi ocupată. Un demers inedit menit să sensibilizeze autoritățile locale în vederea amenajării pistei astfel încât alergătorii să o poată folosi în condiții de siguranță.

”În câteva cuvinte, Maratonul Alergării înseamnă: IMPLICARE, COMUNITATE și PRIETENIE. Maratonul Alergării este prilejul cu care fiecare dintre noi se poate implica în comunitate și poate contribui la împlinirea unor proiecte locale. Proiectul de anul acesta o reprezintă amenajarea pistei de alergare de pe Stadionul Municipal în condiții optime și de siguranță pentru alergători”, anunță organizatorii evenimentului.

Timp de 24 de ore, sighetenii vor alerga pe pista de la stadion. Mai precis din 5 iunie, de la ora 17.00, până în 6 iunie, la ora 17.00. Poate participa oricine se înregistrează în prealabil, cu precizarea că alergătorii cu vârste mai mici de 14 ani pot participa doar împreună cu un părinte sau un antrenor. Timpul minim de alergare este 10 minute, dar o persoană poate alerga de mai multe ori în cadrul evenimentului. Cursa poate fi parcursă alergând sau alternând alergarea cu mersul.

🖊 Formularul de înscriere este disponibil aici.
🔎 Pagina evenimentului poate fi vizitată aici.

Sursă informații și foto: Facebook / Vrem piste în Sighet

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.