Trupa Silver din Baia Mare va prezenta spectacolul ”Zoomenirea” pe scena Festivalului naţional de teatru ”Histrioniada liceenilor” din Cluj-Napoca.

”Histrioniada liceenilor” este un festival național de teatru creat de elevi pentru elevi. Acesta se desfăşoară anual în Cluj-Napoca și ajunge în acest an la ediția XX. Două secțiuni are festivalul. Una dedicată trupelor, cealaltă – One Man Show.

”Histrio este despre teatru, despre susținerea tinerelor talente din acest domeniu, dar nu ne putem lipsi şi de distracția care vine la pachet cu acesta”, se arată pe contul de socializare dedicat festivalului.

Spectacolul ”Zoomenirea” al trupei Silver a avut premiera în luna mai la Teatrul Municipal Baia Mare. ”Omenirea a ajuns să trăiască mai degrabă într-o imensă «grădină zoologică umană», unde nu îi vom putea vedea niciodată adevărata natură. Fiecare om se izolează în propriile sale medii artificiale unde poate fi admirat în toată splendoarea lui de suprafață, dar unde orice instinct îi este reprimat de propriile sale temeri. Și-a creat condițiile artificiale necesare care să-i stimuleze nevoile naturale și în care poate trăi o eternitate în deplină izolare. Această este Zoomenirea”, așa sună prezentarea Artspot făcută spectacolului.

Ediția din acest an a Festivalului naţional de teatru ”Histrioniada liceenilor” din Cluj-Napoca va avea loc în perioada 29 august – 3 septembrie.

Sursă informații și foto: Artspot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.