Pandora M vă prezintă o carte minunat ilustrată, publicată în colecția PanDA, care cuprinde trei fabule clasice repovestite cu înțelepciune și talent de celebra actriță și activistă Natalie Portman.

”Mama este cea care m-a făcut să mă îndrăgostesc de limbaj, de animale și de artă. Ea a fost prima care mi-a citit, prima care m-a învățat respectul pentru toate ființele, prima care a desenat împreună cu mine și pentru mine și în continuare mă amuză inventând tot soiul de jocuri de cuvinte”, a declarat Natalie Portman, citată de pandoram.ro.

”Povestite jucăuș, prietenos și în armonie cu fermecătoarele ilustrații ale Jannei Mattia, istorioarele pline de învățăminte ale lui Natalie Portman – Iepurele și Țestoasa, Cei trei purceluși și Șoricelul de la țară și șoricelul de la oraș – alcătuiesc o carte minunată pentru biblioteca familiei și sunt ideale pentru a fi citite cu voce tare”, se arată în prezentarea cărții.

Natalie Portman este câștigătoare a premiilor Oscar (în 2011 pentru rolul principal din ”Black Swan”) și Globul de Aur (2005 pentru rolul secundar din ”Closer”, 2011 pentru rolul principal din ”Black Swan”). Din filmografie ei amintim: ”Léon: The Professional”, ”Cold Mountain”, ”Closer”, ”V for Vendetta”, ”A Tale of Love and Darkness”, ”Jackie”, ”Black Swan”. Regizoare, producătoare de film și activistă. Născută în Ierusalim, este absolventă a Harvard University și trăiește în Los Angeles, alături de familie.

Janna Mattia s-a născut și a crescut în San Diego. A primit diploma de ilustrator de entertainment la Laguna College of Art and Design, iar în prezent este creatoare de concept și animație de film și ilustrații.

”Fabule” reprezintă debutul editorial atât pentru Natalie Portman, cât și pentru Janna Mattia.

Fabule
Autor: Natalie Portman
Ilustraţii de Janna Mattia
Titlul original: Natalie Portman’s Fables
Limba originală: engleză
Traducere de Domnica Drumea
Anul apariției: 2020

Cartea poate fi comandată aici.

Sursă informații și foto copertă carte: Pandora M. Sursă foto Natalie Portman: natalieportman.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.