”Arta manipulării” de Kevin Dutton ocupă primul loc în topul vânzărilor libris.ro în anul 2020.

Reprezentanții libris.ro au anunțat topul vânzărilor în anul 2020. Locul 1 în acest top este ”Arta manipulării” de Kevin Dutton. ”Cartea aceasta este despre un soi special de persuasiune care are o perioadă de incubație de numai câteva secunde și poate dezarma instantaneu până și cea mai pătrunzătoare minte”, se arată în prezentarea volumului.

Cartea poate fi comandată aici.

Pe locul 2 se află romanul de dragoste ”Iartă-mă că te-am iubit”, semnat Ela E.H. Un fragment din carte: ”Uneori picăm și e normal. Ne ridicăm și asta e normal din nou. Să rămânem constanți nu înseamnă neapărat că trăim, ci doar că existăm. Să pleci, uneori, e absolut necesar, în timp ce să te întorci e doar o alegere”.

Cartea poate fi comandată aici.

Podiumul vânzărilor în 2020 este completat de o înduioșătoare poveste de prietenie: ”Băiatul cu pijamale în dungi”, de John Boyne. Carte apărută în 2016 la Editura Rao. ”Aceasta este povestea unui băiețel german pe nume Bruno, al cărui tată a primit o slujbă foarte importantă, ceea ce înseamnă că toata familia trebuie să se mute departe de oraș, într-un loc ciudat, unde casa lor e singura locuință adevărată și unde în spatele unor garduri nesfârșite se află sute, poate mii de oameni îmbrăcați în pijamale în dungi”, așa începe descrierea pe libris.ro.

Cartea poate fi comandată aici.

Libris.ro este o librărie online cu peste 340.000 de titluri de carte, după cum se specifică pe contul oficial de Facebook.

Sursă informații și foto: Libris.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.