Vineri, 10 iulie, va avea loc primul eveniment ”Povești sub stele” din acest an. De la ora 22.00, la Teatrul de Vară, este programată proiecția filmului ”The Red Turtle” (”Țestoasa Roșie”).

”Este una dintre cele mai frumoase povești pe care avem ocazia să o prezentăm în cadrul proiecțiilor noastre. Un omagiu al fragilității noastre în continua luptă pentru sens, o poveste de dragoste, o poveste despre viață…”, spun organizatorii în invitația lansată la eveniment.

Pentru accesul la proiecție, organizatorii vă invită să completați aici chestionarul, impus de autorități în actualul context.

”Pentru că înțelegem că în această perioadă socializarea poartă cu sine o grea responsabilitate, vom oferi acces liber la această proiecție, care va fi una de TEST. Este important să putem respecta regulile impuse pentru a vă oferi nivelul de securitate pe care îl căutăm cu toții! Luăm în serios situația în care ne aflăm și facem ce ne stă în putință pentru a funcționa cât mai bine”, precizează cei de la ”Povești sub stele”.

🎥 Mai multe detalii despre film sunt disponibile aici.

Sursă informații: Povești sub stele. Sursă foto: imdb.com.

CITEȘTE ȘI:
S-a lansat aplicația ”Povești sub stele”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.