La Telecinemateca, pe TVR 1, astăzi, de la ora 22.10, la TVR 1, continuă aventura eroului Ringo, interpretat de Giuliano Gemma, în filmul ”Întoarcerea lui Ringo”. O producție din 1965, în regia lui Duccio Tessari.

Montgomery Brown, poreclit Ringo, se întoarce din războiul civil în care se presupunea că ar fi murit și își găsește oraşul invadat de bandiți mexicani, în vreme ce soția îi era curtată de unul dintre liderii acestora, Paco Fuentes. Ca să descopere dacă soția i-a fost credincioasă, Ringo se deghizează în țăran şi se infiltrează în bandă. După care va face tot ce poate ca să-i  învingă pe bandiţi şi să-şi recâştige familia.

Giuliano Gemma era un actor cunoscut atât pentru aspectul şi talentul său, cât şi pentru reputaţia sa de playboy, el având legături amoroase cu multe celebrități din cinematografie.

“Era greu să rezişti tentaţiilor, dar este adevărat că apoi am rezistat multor altora. Prima mea soţie, Natalia, mă lăsa liber. N-am numărat femeile din viaţa mea, calitatea poveştii fiind mai importantă decât numărul. Cele de pe platou sunt incidente de parcurs. Iubirile mele s-au născut pentru a crea o complicitate şi au sfârşit odată cu terminarea filmului. Paranteze plăcute”, mărturisea Gemma în 2008, într-un interviu în “La Stampa”

“Cea mai frumoasă dintre toate a fost Ursula Andress. Avea proporţii perfecte. O femeie neobosită, cu o personalitate puternică, foarte avară. Singura care a ieşit neafectată dintr-o poveste cu Jean Paul Belmondo. Dar preferinţele mele merg către femeia mediteraneană, în genul Claudiei Cardinale. Catherine Deneuve era o frumuseţe rece”, se destăinuia actorul.

Sursă informații și foto: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.