Teatrul Ararat Baia Mare a lansat ”Caravana cu povești – Soacra cu trei nurori”. Într-o primă etapă a proiectului, spectacolul “Soacra cu trei nurori” după Ion Creangă a fost prezentat elevilor de la colegiile de Arte, „Vasile Lucaciu” și ”Gheorghe Șincai”, respectiv de la școlile gimnaziale „Nicolae Iorga” și „Avram Iancu”.

Reprezentațiile au fost transmise live pe pagina de Facebook a fiecărei unități de învățământ pentru care s-a jucat spectacolul. Elevii care au asistat fizic la spectacol au fost invitați să scrie câte o mică recenzie. ”Toate aceste impresii ale elevilor participanți vor fi culese și analizate de către un juriu de specialitate, format din dascăli ai școlilor participante la proiect, urmând ca cele mai reprezentative recenzii să fie selecționate și, alături de discursurile sau discuțiile libere din preambulul fiecărui spectacol susținute de profesori și/sau elevi, vor face obiectul unei reviste”, menționează reprezentanții Ararat. Revista se va numi ”Caravana cu povești – Soacra cu trei nurori”. Va fi lansată până la sfârșitul acestui an.

Proiectul ”Caravana cu povești – Soacra cu trei nurori” se derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Mai multe despre Teatrul Ararat găsiți aici.

Sursă informații și foto: Teatrul Ararat Baia Mare

 

CITEȘTE ȘI:
”Micul prinț”, la Teatrul Ararat | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.