Cum își declarau iubirea marile personalități de pe vremuri? Ce își scriau îndrăgostiții aflați la depărtare unii de alții? Cum arăta dragostea înainte de epoca telefoanelor mobile și a mesageriei instant? Posibile răspunsuri la aceste întrebări oferă campania ”Vocile de altădată ale iubirii”, desfășurată în perioada 13-24 februarie.

Luna februarie dă glas vocilor de altădată ale iubirii! 14 texte din volumul ”50 cele mai frumoase scrisori de dragoste” publicat de Editura Nemira au fost alese de actorii de la Teatrul Nottara și înregistrate în două forme: o variantă mai lungă, doar audio, și una prescurtată, în format video.

O campanie inedită organizată de Teatrul Nottara în parteneriat cu Editura Nemira și București Mall, care te invită să explorezi file de istorie romantică, ce acum prind viață prin interpretarea actorilor de la Nottara.

Vei putea descoperi până în ziua de Dragobete fragmente din mai multe scrisori de dragoste: gândurile lui Napoleon Bonaparte către Joséphine Bonaparte; declarațiile făcute de Honoré de Balzac către Éveline Hanska; cuvintele potrivite de Zelda Fitzgerald către F. Scott Fitzgerald; mărturisirile Fridei Kahlo către Diego Rivera. Doar câteva exemple.

Campania a început ieri cu versiunea audio a scrisorii trimise de Honoré de Balzac Contesei Éveline Hanska, în interpretarea lui Gabriel Răuță, și a continuat azi cu scrisoarea trimisă de Ludwig van Beethoven către „Eterna iubită”, în interpretarea lui Dan Bordeianu.

Cei de la Nottara merg mai departe: vor să descopere și ”Vocile de astăzi ale iubirii”! Sunteți invitați să lăsați un mesaj de iubire/ apreciere/ recunoștință pentru cineva special din viața voastră într-un comentariu la postarea cu această temă de pe contul teatrului. Cele mai apreciate cinci declarații (prin numărul de like-uri primite) vor fi la rândul lor citite de actorii Teatrului Nottara și transformate în fișiere audio. Mesajele pentru ”Vocile de astăzi ale iubirii”sunt așteptate până în 20 februarie.

”Să ne bucurăm împreună de iubire, acum, întotdeauna!”, este mesajul lansat de cei de la Teatrul Nottara.

Pagina campaniei poate fi vizitată aici.
Scrisorile pot fi ascultate aici.

Sursă informații și foto: Facebook / Teatrul Nottara, Facebook / Bucuresti Mall – Vitan

CITEȘTE ȘI:
Vrei să citești ”50 cele mai frumoase scrisori de dragoste din toate timpurile”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.