Au început înscrierile la Festivalul Național Concurs de Folclor „Ion Petreuș” organizat de Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”.

”Festivalul nostru merge mai departe și vă așteptăm pe toti cei care iubiți și interpretați cântecele neamului românesc să vă înscrieți și să participați la concursul festivalului”, lansează invitația Ansamblul ”Transilvania”.

Înscrierile se fac online pe site-ul www.ansamblultransilvania.ro la secțiunea Concursuri. Ca și etapa înscrierilor, și cea a preselecției – programată pentru 15 iunie – se va face online. ”În funcție de măsurile luate de autorități vom reveni cu detalii despre desfășurarea festivalului”, menționează organizatorii.

Pentru înscriere este nevoie de fişa de înscriere (se poate procura de la secretariat sau de pe site) și de un curriculum vitae la zi. Acestea vor fi expediate pe adresa Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania”, Bulevardul Traian nr. 8, Baia Mare, menționând pe plic pentru Festivalul Național Concurs de Muzica Populară „Ion Petreuș”, pe adresele de e-mail ansamblultransilvaniamm@gmail.com, iulianadancus@yahoo.com sau pe fax 0262-276111.

Sunt disponibile două categorii de concurs: una pentru soliști vocali și alta dedicată instrumentiștilor. Un juriu de specialitate va acorda celor mai buni concurenţi următoarele premii: Marele premiu – 1.200 lei, premiul I – 1.000 lei, premiul II – 800 lei, premiul III – 600 lei, mențiuni și premii speciale – 400 lei.

Detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.