Cititorii sunt invitați să devină autori prin campania ”Poveștile ne apropie” lansată de Pandora M.

Acum un an se lansa ANANSI. World Fiction, noua colecție de traduceri din literatura universală de la Pandora M. ”Lansarea colecției vi s-a părut multora dintre voi un gest curajos și luminos, pentru că am îndrăznit să pariem pe puterea poveștilor de a apropia oamenii într-o perioadă acaparată de izolare, teamă și nesiguranță. Vă mulțumim!”, spun cei de la Pandora M.

Iar la ceas aniversar, în loc să aștepte daruri, reprezentanții Pandora M oferă: ”Am decis să transformăm prima noastră aniversare într-un gest de recunoștință față de voi, cititorii, și să vă oferim cuvântul: șansa de a deveni autori într-un volum colectiv, despre cărți, povești și prieteni”.

Derulată sub motto-ul ”Poveștile ne apropie”, campania aniversară își propune să readucă în actualitate ”obiceiul dialogurilor purtate în tihnă despre cărți, al prieteniilor consolidate grație afinităților livrești și al mărturiilor scrise despre îndrăgostirea de o carte”, precizează sursa citată.

💡 Ce aveți de făcut voi?
1. Alegeți o carte pe care ați vrea să o împărtășiți cu un om drag.
2. Scrieți o scrisoare pornind de la cartea la care v-ați gândit (nu contează cartea, numele editurii care a publicat-o, tipul hârtiei folosite, instrumentul de scris, numărul de semne, numele sau adresa destinatarului 😉).
3. Expediați scrisoarea, nu înainte de a o fotografia la o rezoluție bună și de a o trimite organizatorilor. Nu uitați să o expediați între 1 octombrie 2021 și 28 februarie 2022.

💡 Ce fac organizatorii?
1. Vor colecționa toate epistolele sosite în căsuța poștală virtuală a redacției.
2. Le vor citi cu interes, iar pe cele mai frumoase le vor selecta și le vom publica într-o carte care va fi lansată pe 23 aprilie 2022, de Ziua Internațională a Cărții – ”un volum despre care sperăm că va rămâne în memoria afectivă a multor iubitori de povești”.

Detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Pandora M

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.