Pe TVR 1 avem astăzi, de la ora 22.10, un film cu șapte nominalizări la premiile Goya 2017, inclusiv pentru cel mai bun rol feminin, interpretat de mereu fascinanta Penelope Cruz. E vorba despre pelicula ”Regina Spaniei”, o producție 2016, în regia lui Fernando Trueba. În distribuție: Penelope Cruz, Javier Camara, Cary Elwes, Ana Belen, Mandy Patinkin.

Pe scurt. în Spania anilor 1950, actriţa Macarena Granada, devenită star hollywoodian, se întoarce la Madrid ca să filmeze un blockbuster istoric despre viaţa reginei Isabela de Castilia. Bucuria întoarcerii acasă după 20 de ani este însă umbrită de realitatea dură a regimului lui Franco.

Dincolo de rolul din acest film, actriţa Penelope Cruz este considerată în Spania, ţara sa, o adevărată regină. Frumoasă, talentată şi dedicată actelor caritabile, Penelope este un adevărat model pentru fanii săi. De-a lungul anilor, Penelope Cruz a fost voluntar în misiuni umanitare desfăşurate în Uganda și India şi a lucrat inclusiv cu maica Tereza. După ce a cunoscut-o, Penelope și-a donat toţi banii obţinuţi din filmul ”Dragoste de cowboy” pentru a ajuta la finanțarea misiunii maicii Tereza.

Sursă informații și foto: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.