A jucat în peste 60 de filme, a colaborat cu regizori din întreaga lume, de la Luchino Visconti şi Liliana Cavani la Woody Allen, Sidney Lumet şi Alan Parker. E vorba de actrița Charlotte Rampling, pe care o puteți vedea astăzi, de la ora 23, la TVR 1, ca invitată  a lui Cătălin Ştefănescu la emisiunea „Garantat 100%”.

Model, actriţă de teatru, cântăreaţă, actriţă de film, actriţă de televiziune. Considerată una dintre frumuseţile anilor ‘60, Charlotte Rampling a obţinut numeroase premii pentru rolurile pe care le-a interpretat.

„Viaţa e plină de trucuri. Ai nevoie de ele. Avem nevoie de magie. Magia înseamnă trucuri”, a spus, printre altele, Charlotte Rampling în dialogul cu Cătălin Ştefănescu. Ea face și o analiză a felului în care vede actoria de film şi industria spectacolului, dar vorbeşte pe larg şi despre efectele pe care le are nivelul actual de expunere publică la care sunt supuşi actorii din filmele şi serialele de succes.

Faimoasa actriţă nu ezită să răspundă la întrebări despre perioada în care a fost căsătorită cu muzicianul Jean-Michel Jarre, aşa cum discută, deschis, şi despre alte momente ale vieţii şi carierei sale.

Sursă informații și foto: tvr.ro

CITEȘTE ȘI: ”Frumușica” s-ar fi vrut medic veterinar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.