Săptămâna viitoare Netflix va lansa documentarul ”Becoming”, care o urmărește pe fosta Prima Doamnă a Americii în turneul de promovare a cărții ei de memorii.

„Sunt încântată să anunţ faptul că, în 6 mai, Netflix va lansa <<Becoming>>, un documentar regizat de Nadia Hallgren, care prezintă poveştile oamenilor uimitori pe care i-am cunoscut după lansarea cărţii mele de memorii. În această perioadă dificilă, sper să găsiţi inspiraţie şi bucurie în acest film”, a scris Michelle Obama pe Twitter.

Documentarul reprezintă ”o privire intimă asupra vieții lui Michelle Obama într-un moment de profundă schimbare nu doar pe plan personal, ci și pentru țara pe care ea și soțul ei au slujit-o cu mare impact mai bine de opt ani de la Casa Albă”, informează Netflix.

Privitorul va fi condus în spatele scenei pentru a o însoți pe Michelle Obama în turneul prin 34 de orașe care a urmat lansării cărții sale de memorii, devenită rapid un bestseller.

📚 Cartea de memorii scrisă de Michella Obama a apărut în România la Editura Litera și poate fi comandată aici.

American Factory„, prima producţie Higher Ground Productions (compania de producţie a lui Barack şi Michelle Obama), în parteneriat cu Netflix, a câștigat în acest an Oscar-ul pentru cel mai bun film documentar.

Sursă informații și foto: Netflix

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.