”Hoinărind prin galerie, căutând viața din spatele chipului pictat, un invitat al muzeului va prezenta săptămânal câte un tablou la alegere din expoziția temporară «Portretul în arta băimăreană»”, anunță Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare».

Cel mai recent proiect al compartimentului marketing de la Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» își propune să prezinte o perspectivă subiectivă asupra lucrărilor, accentuând mai degrabă latura emoțională decât argumentul autorității. ”Prietenii muzeului vor dezvălui unde îi poartă cu gândul portretul ales, ce le place sau nu, starea pe care le-o creează sau poate chiar cum l-ar fi pictat ei”, precizează drd. Oana Enășel – referent de specialitate marketing în cadrul muzeului.

Seria mini-interviurilor transmise online în direct este deschisă de Dan Carpov, care a ales să prezinte lucrarea ”Doamnele”, de Lucia Dem Bălăcescu. Pentru că, nu-i așa?”, suntem încă în luna martie…

Pentru început invitațiile vin din partea organizatorii, dar reprezentanții muzeului anunță că așteaptă și persoane interesate din rândul publicului.

Expoziția ”Portretul în arta băimăreană”, curator dr. Ioan Angel Negrean, poate fi admirată în varianta 3D în fotografiile publicate pe blogul muzeului și pe pagina de Facebook.

Materialele video din seria ”Hoinărind prin galerie, căutând viața din spatele chipului pictat” vor fi transmise live pe Facebook, @muzartcabm, și Instagram, @muzartbm, săptămânal, vinerea.

Episodul ”Doamnele”, de Lucia Dem Bălăcescu este disponibil aici.

Sursă informații și foto: Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.