Astăzi, de la 21.10, la TVR 1 debutează miniseria produsă de BBC ”Misterele adevăratului Sherlock Holmes: doctorul Bell şi domnul Doyle”. Pe parcursul a cinci săptămâni, veţi putea urmări un thriller palpitant, cu accente gotice despre omul care a slujit ca model scriitorului Sir Arthur Conan Doyle pentru eroul Sherlock Holmes – relevă tvr.ro.

Producătorii BBC au găsit o variantă iscusită de a aborda cu totul altfel subiectul Sherlock Holmes, fără ca personajul fictiv să apară în această miniserie de televiziune. Scenariul este cu atât mai surprinzător cu cât el îmbină realitatea cu ficţiunea. Personajul central al întregii naraţiuni este autorul care i-a dat viaţă lui Sherlock Holmes, scriitorul sir Arthur Conan Doyle.

Acţiunea se desfăşoară în Edinburgh, la sfârşitul secolului 19. Tânărul Arthur Conan Doyle şi mentorul său, doctorul Joseph Bell, expert în medicină legală, îşi unesc forţele pentru a rezolva cele mai misterioase cazuri de crimă. În distribuție: Ian Richardson, Robin Laing, Charles Dance, Dolly Wells.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.