Maramureșeanul Daniel Breban s-a clasat pe locul 3, aseară, în finala celei de-a 9-a ediții a concursului de talente din folclorul românesc ”Vedeta populară”, de la TVR 1. Marele premiu a fost câștigat de Roxana Goia,din Timiș, în vreme ce pe locul secund a fost Andra Horoba, din Bistrița-Năsăud.

„În ediţia aceasta au fost nişte tineri extraordinari, au venit cu lucruri interesante, cu repertoriu mai altfel decât la celelalte ediţii. Sabin Drăgoi spunea: sunt oameni care slujesc folclorul şi sunt oameni care se slujesc de folclor. Aş fi tare bucuros să văd peste ani, dacă oi mai fi, că tinerii care au plecat de la «Vedeta populară» slujesc folclorul”, a subliniat Grigore Leşe, în numele juriului „Vedeta populară”. „Toţi tinerii din finală meritau premiul, dar concursul are doar un singur câştigător”, a mai spus Leșe.

”Am ajuns și la finalul acestui frumos talent-show de folclor, cu mândria și bucuria că am reprezentat Țara Chioarului cu tot sufletul meu pe această scenă importantă! Mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au ajutat pe drumul «Vedeta populară»!”, a scris Daniel Breban pe pagina sa de Facebook.

Sursă informații și foto: TVR 1

CITEȘTE ȘI: Un maramureșean concurează azi în finala emisiunii ”Vedeta populară”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.