Fundația Regală Margareta a României derulează proiectul ”Tinere Talente – Susținerea artiștilor și profesioniștilor din sectoarele creative și culturale” în cadrul căruia artiști debutanți și profesioniști își vor dezvolta abilitățile de antreprenoriat, prin participare la workshop-uri de antreprenoriat, management de proiect și marketing online.

Astfel, în perioada 4-19 decembrie vor fi organizate trei workshop-uri adresate artiștilor debutanți și profesioniștilor din domenii creative și culturale, cu vârsta cuprinsă între 18-65 ani, care sunt interesați de dezvoltarea competențelor în vederea lansării de proiecte culturale antreprenoriale sau start-up-uri în domenii creative și culturale.

Workshop-ul de antreprenoriat îi va introduce pe participanți în antreprenoriatul cultural și creativ și le va dezvălui etapele dezvoltării unui plan de afacere. Participanții la workshop-ul de marketing online vor avea acces la informații care să îi ajute în promovarea proiectelor în care sunt implicați. Introducere în marketing online pentru domeniile culturale și creative, abordări inovative în branding și web design, search engine marketing, search engine optimization și social media marketing sunt doar câteva dintre temele abordate în cadrul workshop-ului. Introducere în managementul de proiect cultural și creativ, scrierea unui proiect prin stabilirea scopului și obiectivelor, planificarea activităților, stabilirea indicatorilor și elaborarea bugetului vor face subiectul workshop-ului de management de proiect.

Cele 3 workshop-uri vor fi susținute de traineri cu experiență în derularea de activități profesionale în antreprenoriat, management de proiect și marketing online. Participanții vor avea acces la o serie de activități și elemente dinamice precum: prezentări, activități practice, simulări, jocuri de rol, exerciții practice individuale, exerciții practice în echipă etc. La finalul fiecăruia dintre workshop-uri, participanții vor primi diplome de participare și vor fi informați cu privire la posibilitatea accesării celei de-a doua etape a programului de antreprenoriat, respectiv obținerea de consultanță în elaborarea unui plan de afacere pentru lansarea unui start-up.

Participarea la programul de antreprenoriat este gratuită, iar cei interesați pot afla aici mai multe detalii despre cum se pot înscrie.

Sursă informații și foto: Fundația Regală Margareta a României

CITEȘTE ȘI: 30 de tineri au devenit bursieri ai programului ”Tinere talente”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.