Timp de 24 de ore, în 23 aprilie, editura Litera te invită la ”Noaptea Cărților Deschise”. Un eveniment de încurajare a lecturii în România.

”Înscrie-te acum la eveniment ca să fii la curent cu tot ce îți pregătim în această zi specială, dedicată iubitorilor de lectură de pretutindeni”, acesta este îndemnul celor de la Litera.

Ofertele prilejuite de ”Noaptea Cărților Deschise” încep… de la 7 dimineața. Reducerile vin la pachet cu un mega kit literar: bestseller-ul “Apă proaspătă pentru flori” de Valerie Perrin + insignă de super cititor în comunitatea ”Noaptea Cărților Deschise” + set de patru semne de carte minunat ilustrate.

”În exclusivitate pentru comunitatea care ne este alături de 9 ani și în continuă creștere, prin amabilitatea actriței Maia Morgenstern și echipei Teatrului Dramaturgilor Români, va fi disponibilă online piesa de teatru autobiografică «Nu sunt eu» cu Maia Morgenstern în rolul principal. Piesa de teatru, pusă în scenă special pentru acest eveniment, va fi disponibilă un timp limitat în baza unei înregistrări”, anunță cei de la Editura Litera.

👉 Completează formularul de aici ca să ai acces gratuit!

Dacă mai ai nevoie de un imbold, îl primești acum: înregistrează-te acum ca să ai locul tău gratis la spectacolul online de teatru, pentru că fiecare loc ocupat înseamnă o carte nouă într-o bibliotecă nevoiașă din țară! ”10.000 de locuri în sala virtuală de teatru la «Noaptea Cărților Deschise» înseamnă 10.000 de cărți noi gratis oferite de Editura Litera către bibliotecile din țară!”, anunță organizatorii.

Alte surprize te așteaptă, printr-o serie de momente online dedicate cărții alături de Daniela Nane, Monica Davidescu, Marius Vizante, Marian Râlea, Laura Câlțea, Anca Rucăreanu, Marius Constantinescu și alți promotori constanți ai culturii.

În fiecare an, în 23 aprilie, este celebrată Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor – eveniment organizat de UNESCO cu scopul promovării lecturii, publicării cărților și a drepturilor de autor. Pentru al 9-lea an consecutiv, această sărbătoare este punctată de Editura Litera prin evenimentul ”Noaptea Cărților Deschise”.

Pagina evenimentului poate fi vizitată aici.

Sursă informații și foto: Editura Litera

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.