Florin Piersic a lansat azi în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus volumul ”Viața este o poveste…”. “Vreau ca dumneavoastră, citind paginile cărții, să mă cunoașteți mai bine, nu doar ca pe actorul pe care cât de cât îl stiți, ci și ca pe omul care-și pune inima în palmă, dăruindu-v-o”, mărturisește actorul.

Cuvântul cheie care definește acest volum este emoția. Asta pentru că Florin Piersic ”și-a dorit foarte mult ca fiecare gând, amintire sau lecție pe care o întipărește pe hârtie să provoace emoții. Să facă cititorul să simtă, să-l doară, să-și plângă sufletul, dar să-l și amuze, să râdă de intemperiile vieții. În altă ordine de idei, cartea este scrisă într-un balans continuu între plânsete și râsete, pentru că așa-i și-n viața de actor, cât și de spectator”, se arată în prezentarea volumului.

Cartea, apărută la Bookzone, este scrisă în întregime de către marele actor Florin Piersic. ”Vreau să clarific încă de la început că această carte nu este o carte a memoriilor, ci a memoriei! (…) Gând cu gând, întâmplare cu întâmplare, am adunat toate amintirile la un loc, pentru ca voi, cei care îmi dați putere și dragoste nemărginită, să mă descoperiți așa cum sunt eu, al vostru Florin!”

Cartea poate fi comandată aici.

Sursă informații și foto: Bookzone, Facebook / Floric Piersic

CITEȘTE ȘI:
Florin Piersic, alături de maramureșenii din Asociația Rădăcinilor Străbune, în Dubai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.