În exclusivitate, filmul celei de-a XXVII-a ediții a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului Atelier de la Teatrul Municipal Baia Mare va fi prezentat de TVR 3.

A XXVII-a ediție a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului Atelier a avut loc în acest an, în perioada 22-30 iunie. Timp de nouă zile, au fost prezentate spectacole din Franța, Belgia, Maroc, Ungaria şi România. Au avut loc colocvii, lansări de carte, conferințe, proiecții de filme, expoziții, concerte.

”Filmul cuprinde prezentarea spectacolelor invitate în festival, dar și a colocviilor, interviuri cu actori și regizori. Povestea ediției din acest an a fost filmată de către colegii noștri Liviu Popovici și Cristi Popovici, iar filmul va fi prezentat, la TVR 3, miercuri, 6 octombrie, de la ora 20.00”, anunță reprezentanții Teatrului Municipal Baia Mare.

Festivalul a fost organizat de Teatrul Municipal Baia Mare și Asociația Culturală Atelier ’92.

Sursă informații și foto trofee: Teatrul Municipal Baia Mare. Foto deschidere: eZiarultău.

ACTUALIZARE

”Din păcate, am fost  notificați de către colegii de la Televiziunea Română, în ultimul  moment, că filmul celei de-a 27-a ediții a Festivalului Internațional  de Artele Spectacolului ATELIER, programat pentru azi, 6 octombrie, a  fost amânat, din cauza unei transmisiuni în direct care trebuie  difuzată cu prioritate. Ne cerem scuze din cauza acestei decizii care  nu ne aparține și promitem să vă ținem la curent cu data și ora la  care filmul nostru va fi reprogramat”, anunță reprezentanții Teatrului Municipal Baia Mare.

 

CITEȘTE ȘI:
Laureații Festivalului Internațional ”Atelier”, ediția XXVII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.