Organizatorii au făcut anunţul oficial: Eurovision Song Contest din luna mai, de la Rotterdam, nu se va mai organiza în contextul actualei pandemii COVID-19. În conformitate cu precizările făcute de aceştia, au fost evaluate o multitudine de alternative, însă incertitudinea generată de situaţia curentă, precum şi restricţiile implementate de guvernele ţărilor participante au făcut imposibilă continuarea pregătirilor pentru acest eveniment de amploare.

„Sănătatea este cea mai importantă şi pe acest lucru trebuie să ne concentrăm cu toţii acum. Mă bucur tare mult că am fost aleasă să reprezint România la Eurovision şi le mulţumesc din suflet tuturor pentru încredere şi pentru susţinere, publicului, compozitorilor şi echipei care este întotdeauna alături de mine. Toată această perioadă de pregătiri a fost una extraordinară, am învăţat foarte multe şi am cunoscut oameni minunaţi. Este un moment dificil pentru noi toţi, însă cu răbdare şi cu o informare corectă putem trece peste el şi ne putem relua toate activităţile. Şi, de ce nu, să ne revedem la ESC2021. Eu voi continua să fac muzică în toată perioada următoare şi îmi doresc să ne auzim cu bine cât de curând. Şi, bineînţeles, voi continua să promovez şi să cânt toate cele 5 piese, Alcohol You, Beautiful Disaster, Cherry Red, Colors şi Storm. Multă sănătate tuturor!”, a transmis Roxen (foto), cea care a fost desemnată să reprezinte România la concursul din acest an.

”Echipa Eurovision va analiza consecinţele deciziilor luate de către organizatori şi va evalua toate opţiunile, inclusiv pe aceea de a păstra, în totalitate sau în parţialitate, rezultatul decis de publicul şi juriul din România pentru ediţia din acest an. Acum, cel mai important lucru este să fim cu toţii sănătoşi. Şi să nu uităm ca Eurovisionul are forţa să ne uimească la ediţia următoare!”, a precizat Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la ESC2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.